Beställning

Det är viktigt för oss att du som kund är trygg med din beställning, därför erbjuder vi personlig service. Alla priser inkluderar moms och försäkrad frakt inom Sverige. Observera att beställaren inte får vara under 18 år gammal. För att beställa från WZ Jewellery följer du dessa enkla steg.

1. Du kan skicka din beställning direkt till Weronica Ziemann Jewellery 925. Skriv namn/beskrivning, storlek, antal samt ev önskemål och maila till info@weronicaziemann.se. Vi tar personligen emot din beställning och svarar på dina frågor och funderingar.

 

2. Innan du skickar in din beställning är det viktigt att du kontrollerar att dina uppgifter stämmer.

 

3. Välj betalsätt. Antingen kan du betala via faktura eller en direktbetalning, dvs. du gör en vanlig överföring från ditt bankkonto. Konto- eller bankgironummer och information kommer att anges i mail när vi mottagit din beställning men vissa uppgifter finns även under fliken KONTAKT. Din beställning betalas i förskott. När betalningen är genomförd och godkänd får du en betalningbekräftelse via email och tillverkningen av ditt smycke påbörjas. (Finns det i lager skickas det direkt.)

 

Eden Necklace and EarringsLeverans Om du har frågor kring leveranstid etc är du välkommen att kontakta oss via email: info@weronicaziemann.se eller telefon: +46(0)709 224 228. Varorna skickas med Schenker och försändelsen är därigenom försäkrad. I vissa fall med rekommenderad post. Inga kostnader för frakt och omkostnader tillkommer inom Sverige. Skulle brevet/paketet mot förmodan vara skadat vid leverans hör du av dig till oss.

 

Reklamation Om varan är skadad vid leverans så kontaktar du oss så att vi snabbt och effektivt kan lösa situationen. Du har enligt konsumentverkets regler reklamationsrätt inom ”skälig tid” vilket vi räknar inom 5 arbetsdagar från det datum då du mottagit din vara. Vid godkänd reklamation ersätter vi dina fraktkostnader för att återsända varan till oss och ersätter dig med en ny vara eller varans pris.

 

Produktvariation Eftersom våra smycken är unika och tillverkas för hand kan dessa avvika något från bilder samt de mått som är angivna.

 

 

 

NÖJD KUND! Vi strävar efter att 100 % av våra kunder skall vara nöjda med sin beställning. Att du som kund känner dig helt trygg och nöjd är en ambition som ligger till grund för allt vårt arbete! Om du upplever att det finns något vi kan förbättra är du varmt välkommen att kontakta oss. All feedback är värdefull för oss för att förändra och förbättra vårt arbete. Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar och slutförsäljning.